Huisje ‘Het Gemaal’

Na een lange en intensieve verbouwing door de twee enthousiaste broers Wouter en Peter zijn we met z’n allen heel trots op het feit dat we u in huisje ‘Het Gemaal’ op een comfortabele manier kunnen ontvangen. Het Gemaal is geschikt voor 1-2 personen of voor een gezinnetje met 1 kind. Kortom, voor een kort of lang verblijf is het aangenaam vertoeven in dit bijzonder waterschapshuisje uit 1921.

De woonkamer, keuken en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming en een prachtige plavuizen vloer. Er is een comfortabele ruime 2-zitbank en een heerlijke luie stoel met hocker. Vanuit de kamer en keuken heeft u door de hoge ramen met authentieke roeden een geweldig uitzicht op het water! De moderne keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, koelkast met vriesvakje, vaatwasser, oventje, koffiezetapparaat en waterkoker. In de luxe badkamer treft u een modern hangtoilet, een badmeubel met spiegel en een ruime inloopdouche met glazen wand aan.

Op de bovenverdieping, bereikbaar middels een normale en veilige trap, bevindt zich een ruime slaapkamer met VELUX-dakraam voorzien van een verduisteringsrolgordijn en een vliegenhor. Er staat een ruim 2-persoonsbed van 180×200 met twee heerlijke matrassen en een topper die u een goede nachtrust beloven. Tevens is er nog een 1-persoons bed van 90×200 voor een eventuele 3e persoon. Een campingbedje is aanwezig. Door de twee ronde ‘oeil de boef’ raampjes (koeienoog) heeft u aan de ene kant het uitzicht op het uitgestrekte Oldambtmeer en aan de andere kant ziet u twee monumentale Oldambster boerderijen uit de voormalige Graanrepubliek en de basisschool liggen.

Op het terras staat een tuinset met comfortabele tuinstoelen met tuinkussens en een parasol. Het terras is afgeschermd met een glazen wand zodat u, ook op een winderige dag, heerlijk kunt vertoeven op deze mooie plek met uitzicht op het Oldambtmeer.

In de ruime schuur staan 2 (stads)fietsen voor u klaar. Natuurlijk kunt u uw eigen fietsen hier ook stallen en er is uiteraard de mogelijkheid om uw elektrische fiets op te laden voor uw volgende fietstocht in dit mooie gebied.

‘Het Gemaal’ is niet geschikt voor huisdieren en is volledig rookvrij.