Huisje ‘Het Gemaal’

Na een lange en intensieve verbouwing door de twee enthousiaste broers Wouter en Peter zijn we met z’n allen heel trots op het feit dat we u in huisje ‘Het Gemaal’ op een comfortabele manier kunnen ontvangen. Het Gemaal is geschikt voor 1-2 personen of voor een gezinnetje met 1 kind. Kortom, voor een kort of lang verblijf is het aangenaam vertoeven in dit bijzonder gebouwtje.

De woonkamer, keuken en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming en een prachtige plavuizen vloer. Er is een comfortabele ruime 2-zitbank en een heerlijke luie stoel met hocker. Vanuit de kamer en keuken heeft u door de hoge ramen met authentieke roeden een geweldig uitzicht op het water! De moderne keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, vaatwasser, oven, koffiezetapparaat en waterkoker. In de luxe badkamer treft u een modern hangtoilet, een badmeubel met spiegel en een ruime inloopdouche met glazen wand aan.

Op de bovenverdieping, bereikbaar middels een normale trap, bevindt zich een ruime slaapkamer met een 2-persoonsbed van 180×200 met twee heerlijke matrassen die u een goede nachtrust beloven. Door de twee ronde ‘oeil de boef’ raampjes (koeienoog) heeft u aan de ene kant het uitzicht op het uitgestrekte Oldambtmeer en aan de andere kant ziet u twee monumentale Oldambster boerderijen uit de voormalige Graanrepubliek en de basisschool liggen.

Op het terras staat een tuinset met vier verstelbare tuinstoelen met tuinkussens en een parasol voor u klaar. Het terras is afgeschermd met een glazen wand zodat u, ook op een winderige dag, heerlijk kunt vertoeven op deze mooie plek.

In de ruime schuur kunt u uw fietsen stallen en is er een mogelijkheid om uw elektrische fiets op te laden voor uw volgende fietstocht in dit mooie gebied.

‘Het Gemaal’ is niet geschikt voor huisdieren en is volledig rookvrij.